Julie Hoen

Jeg er 39 år og har vokst opp i nabolaget til Raus Yoga her i Bærum. Jeg prøvde yoga første gang da jeg var 17-18 år og syntes det var spennende med en ny tilnærming til fysisk aktivitet, ikke minst bevisstheten rundt pust og viktigheten av avspenning.

Jeg har spilt tennis hele livet og yoga gjør at jeg lettere finner fokus når jeg spiller. Jeg kan bruke pusten både for å hente mer energi og til å roe ned. Yogaen har også ført til økt kropps-beherskelse og bedre balanse. Jeg får rett og slett mer ut av tennisen. Slik kan yoga gi deg et løft i andre former for fysiske aktiviteter også; 1+1= 3!

Min yogalærerbakgrunn er Virya Yoga, en yogaform som er utviklet med særlig fokus på den «nordiske kroppen», dvs hvilke fysiske utfordringer de fleste av oss opplever ved å bo og leve i et kaldt klima. Jeg er opptatt av å tilrettelegge øvelsene på en best mulig måte til den enkeltes kropp og forutsetning.

Trygg yoga gjennom god teknikk er viktig for meg samtidig som jeg liker å utforske ulike øvelser og ikke minst ha det gøy i timene!

Jeg har også utdannelse i Barselyoga og Barneyoga! Ellers underviser jeg i Tennis, holder yogakurs for bedrifter, gir privattimer og driver med fotokunst.

Jeg gleder meg veldig til å starte opp ny klasse i Morgenyoga mandag 19 august kl 0845-1000. Håper å se deg der! For påmelding klikk her

Jeg kan nås på julieskontor@gmail.com