Yoga og fotturer i Sør-Spania 4-10 juni 2017

For sjette år på rad inviterer jeg til yoga og fotturer på Finca el Moro i Sør-Spania. Møt sommeren med en uke i vakre omgivelser, fantastisk god mat og hyggelig selskap.

  • Morgen-meditasjon og to yogaøkter hver dag i 5 dager
  • Energigivende morgenyoga med pusteøvelser, solhilsen og andre yogaøvelser/asanas
  • Varierte ettermiddagsøkter med både rolige og mer aktive yogaøvelser
  • Pris for yogaundervisningen NOK 1700.-
  • 6 døgn med full kost og losji på gården Finca el Moro
  • Daglige fotturer  på 2-4 timer med guide i vakkert og variert landskap
  • Transport fra Sevilla til gården søndag 4/6 og tilbake til Sevilla 10/6
  • Pris for kost/losji, fotturer og transport t/r Sevilla € 780.-

Les mer:

Yoga, pust og meditasjon

20130531_173617b3

Det blir to daglige yoga-økter i Finca el Moros fantastiske Yoga-shala med utsikt til blomsterenger, oliventrær og gressende hester. Morgen-meditasjon (ca 0730-0800) for de som ønsker, etterfulgt av ca time yoga (ca 0800-0900) før frokost og så en to timer (ca 1700-1900) ettermiddags-økt med varierte øvelser, pust og avspenning.

Gruppen er liten (maks 10 deltakere) og øvelsene tilpasses den enkelte. Alle får individuell veiledning etter behov og ønske. Undervisningen foregår på norsk.

Fotturer med Nick

Etter frokost hver dag blir det en fottur ledet av Nick. Nick  har drevet Finca el Moro i over 25 år og har stor kunnskap om den lokale flora, fauna og dyreliv. Turene går i et behagelig tempo som inviterer deg til å ta inn og nyte naturan rundt deg. Våren i Andalucia er full av frodige blomsterenger, vakker fuglesang og en mangfoldighet av dufter. Nicks guiding foregår på engelsk.

Tid til hvile og refleksjon

DSC09435

Mellom yogaøkter og fotturer kan du nyte sola, ta en dukkert i et av de tre bassengene,

… lese en god bok i skyggen av en rosebusk….

image2b1

eller bare vandre rolig rundt på den vakre eiendommen og hilse på sauene, de vakre hestene

Finca 12 007

eller eselet Violetta som ledsager oss på noen av turene

IMG_5309beskåret

Kost og …. 

IMG_5584b2

Finca el Moro byr på økologisk, hjemmelaget og meget velsmakende mat. Det er mulig å velge vegetarisk eller inkludere kjøtt. En del av råvarene som olivenolje, honning, frukt og grønnsaker, krydder, lam, skinke mm er produsert på gården eller på gårdene i nabolaget. Frokosten inntas på den enkelte Casa, mens lunsj og middag spises i fellesskap ved hovedhuset.

…. losji

Rommene ligger i sjarmerende småhus (Casas) spredt rundt på eiendommen.kost og losji2

Du blir innlosjert på tomannsrom. Alle rom har eget bad og hver Casa har stue, kjøkken og terrasse. Det er to svømmebasseng på eiendommen.

Stedet Finca el Moro 

20130601_095957b1

Finca el Moro ligger ca 600 meter over havet i et idyllisk og lett kupert landskap en drøy time fra Sevilla i retning Portugal. Jeg besøkte Finca el Moro første gang i 2002 og har vært tilbake nesten hvert år siden det. Det er alltid en glede å komme tilbake til det vakre stedet, den gode maten og det gjestfrie vertskapet; Nick og Hermione.

Finca el Moro eies av Nick og Hermione, et engelsk ektepar som etablerte seg her i 80-årene. Du kan lese mer om gården og deres aktiviteter på www.fincaelmoro.com

bilde 1

Pris, påmelding og vilkår

Pris
Oppholdet på Finca el Moro, som inkluderer full kost og losji i 5 døgn, 5 fotturer med guide samt buss-transport fra Sevilla 4 juni  og tilbake til Sevilla 10 juni koster Euro 780.-

Bussen fra Sevilla til Finca el Moro søndag 4 juni går kl 15 fra Torro del Oro og returnerer fra Finca til Sevilla etter frokost lørdag 10  juni, med ankomst på togstasjonen i Sevilla ca kl 1130.

Yoga, to økter pr dag i 5 dager koster Nok 1700.- Yogalærer er Torunn

Påmelding
Du melder deg på ved å sende en epost eller ringe 41 56 97 63.

Betalingsmåte
Når din plass er bekreftet (pr epost) mottar du en faktura på kr 600.- for depositum, og plassen er sikret når du har betalt depositumet. Påmelding er bindende. For øvrige vilkår se her

Oppholdet ved Finca (inkl buss t/r Sevilla) totalt Euro 780.- betales til Nick ved ankomst til Finca 4 juni.

Begrenset antall plasser

Det er plass til 10 personer og påmelding mottas fra dags dato.

Transport fra Norge til Sevilla og tilbake

Hver deltaker er selv ansvarlig for å komme seg fra Norge til Sevilla – og tilbake. SAS og Norwegian flyr direkte fra Oslo til Malaga, derfra går det tog og busser til Sevilla ca hver annen time. Turen fra Malaga til Sevilla tar ca 3 timer og er en en reise i et spennende og omskiftelig landskap. Det er også mange andre måter å komme til Sevilla på. Bare ta kontakt så kan jeg dele mine erfaringer fra tidligere reiser. Jeg kan også formidle kontakt dersom du ønsker å reise sammen med andre kursdeltakere.

Sevilla 

Byen Sevilla er vel verd et par dager både før og etter oppholdet på Finca el Moro. Byen rommer berømte severdigheter som El Alcázar og La Catedral og har en stor, sjarmerende gamleby med et yrende folkeliv. Utallige cafeer, bistroer og restauranter. Overnatting finnes i alle prisklasser.

Hjertelig velkommen til noen uforglemmelige dager med velgjørende yoga,
vakre fotturer, nydelig mat og hyggelig selskap!

med vennlig hilsen Torunn