Kamilla Seljelid

Kamilla har jobbet med barn i snart femten år og brenner for at barn skal ha det bra – både meg seg selv og sammen med andre.

Barnets eget selvbilde, selvtillit og mestringsfølelse er noe av det Kamilla jobber bevisst med i hver yogatime. Det er viktig at alle barna føler seg sett og at de blir møtt der de er.

I dag er Kamilla en av Norges fremste barneyogalærere med kompetanse innen psykisk helse, anatomi og pedagogikk. Hun driver aktivt med yoga og akrobatikk, noe hun begynte med i voksen alder.

Kamillas ord:

«Det kreves ingen forkunnskaper for å gjøre yoga – hverken for barn eller voksne! Man begynner ikke med yoga fordi man er myk eller fordi man kan balansere opp-ned. Fleksibilitet, styrke og balanse kommer som et resultat av praksisen.

For meg er det ikke viktig at alle barn kan slå hjul eller gå ned i bro. For meg er det viktig at de som ønsker å kunne det vet at det er fullt mulig å lære seg det. Også jobber vi derfra.»

Samarbeid og evnen til å heie på hverandre er også en stor del av Kamilla sin undervisning. Barneyogatimene hennes bygger derfor mye på temaer som vennskap, tillit og inkludering. Ordet yoga betyr union og dette – i tillegg til yogaens filosofi – er grunnlaget for Kamilla sine verdier som barneyogalærer.

Kamilla driver også nettstedene Kamilla’s Yoga og Nia Lapansi