Dynamisk yoga

Dynamisk yoga-I onsdag kl 1715  (middels krevende)

Dette er et kurs for deg som liker å være i bevegelse og gjerne svetter litt. Det er en fordel – men ikke noe krav – om du har noe yogaerfaring fra før.

Grunnstillinger og serier som solhilsen, ujaii-pust og krigerstillinger gjennomgås i løpet av semesteret og danner utgangspunkt for ulike kombinasjoner.
Kurset henter inspirasjon fra ashtanga, vinyasa, klassisk yoga og yin-yoga og inneholder både intensive flyt-sekvenser og myke og rolige øvelser som innledning og avrunding av timene.

Det legges vekt på koordinasjon av pust og bevegelse og en gradvis progresjon av teknikk og nivå i takt med egne forutsetninger. Det gis derfor forslag til alternativ utførelse av stillingene underveis.

Alle timer avsluttes med dyp avspenning.

Dynamisk yoga-II mandag kl 1900 (krevende)

Dette er et kurs for deg som har noe erfaring med dynamisk yoga og kjenner til grunnelementer som solhilsen og ujaii-pust. Undervisningen er i stor grad flytbasert.

Kurset henter inspirasjon fra ashtanga, vinyasa, klassisk yoga og yin-yoga . Vi utforsker ulike sekvenser og kombinasjoner, samt noen av de mer avanserte yogastillingene som krever både styrke, balanse og fleksibilitet.

Vi gjør også myke og rolige øvelser som innledning og avrunding av timene. Det legges vekt på koordinasjon av pust og bevegelse og en gradvis progresjon i forhold til vanskelighetsgrad i sekvenser og enkeltøvelser.

Digitale prøvetimer uke 14 (29/3-4/4)

Du kan få tilgang til våre yogaklassevideoer hele uke 14 slik at du kan prøve om dette er noe du har lyst til å bli med på videre. Send oss en epost så ordner det.

Våren 2020 (14/4-20/6)

Yogaklasser med Trude og Tobias

Du får tilgang til en ukentlig klasse i både Yinyoga, Rolig, dynamisk yoga, Dynamisk yoga og Ashtanga Vinyasa. Klassene blir liggende tilgjengelig så du kan gjøre dem når det passer deg. Noen (Ashtanga-)klasser vil bli undervist interaktivt ved hjelp av Zoom el lign. 

Pris kr 1990.- Meld deg på

Lærer: Trude og Tobias

Dancingyoga3