Her finner du oss

Til fots eller med bil

Raus Yogas studio er et rødt, lite trehus mellom noen høyreiste trær, ca 100 meter fra Østerås Senter i retning Østerås T-banestasjon.  Adressen er Ovenbakken 13D, 1361 Østerås20141013_094823b1

Vår logo er tydelig tilstede på veggen…..

IMG_8737besk

Parkering 

Kommer du med bil er det enkleste å parkere i en sidevei. Det er ikke anledning til å parkere på de nummererte parkeringsplassene nedenfor yogahuset, de er forbeholdt beboere i Østerås Borettslag og deres gjester. Det  er mulig å stå rett utenfor kortveggen til studioet og evt i selve oppkjørselen. Der er det plass til 2-3 biler etter hverandre.  Ut over det anbefaler vi gateparkering.

admin-ajax1

 

 

 

Hvis du bruker T-bane eller buss.

Kommer du med T-bane er det ca 5-6 minutter å gå fra Østerås T-banestasjon. Gå svakt til høyre opp Eiksveien ca 100 meter og ta til venstre inn i Ovenbakken. Følg Ovenbakken oppover ca 200-250 meter og etter en slak høyresving vil du etterhvert se en beboerparkeringsplass på høyre side av veien. Du finner oss rett bak parkeringsplassen med  logoen på veggen.

Kommer du med buss  går du av på Østerås Senter, holdeplassen ligger rett utenfor studioet.

Utstyr i vårt studio

Raus Yoga har det du trenger av utstyr (matter, pledd, puter, belter etc) men vi anbefaler at du bruker din egen yogamatte.