Senioryoga, rolig

Kurset passer for deg som ønsker å øke bevegeligheten i små og store ledd og bli mykere i kroppen. Gjennom rolige øvelser jobber vi også med å utvikle styrke og balanse.

Alle øvelsene tilpasses dine forutsetninger og ønsker og kan gjøres på stol eller yogamatte. Vi trener på bevisst kontakt med pusten og gjør enkle pusteøvelser som roer kropp og sinn. Hver time avsluttes med en dyp avspenning. Du er velkommen både med og uten tidligere yogaerfaring.

Selv om kurset kalles senioryoga er det ikke nødvendig å være «senior» for å være med. Trenger du tilrettelagt undervisning f eks pga sykdom eller skade kan dette være et riktig tilbud for deg akkurat nå.

Digitale prøvetimer uke 14 (29/3-4/4)

Du kan få tilgang til våre yogaklassevideoer hele uke 14 slik at du kan prøve om dette er noe du har lyst til å bli med på videre. Send oss en epost så ordner vi det.

Våren 2020 (14/4-20/6)

Senioryoga aktiv med Anne Line og
Senioryoga rolig med Torunn

Du får tilgang til en ukentlig klasse i både Senioryoga aktiv og Senioryoga rolig. Klassene blir liggende tilgjengelig så du kan gjøre dem når det passer deg. I tillegg vil du også få noen videoer av type stolyoga, restorativ/hvilende yoga, kroppsskanns, avspenninger, gode pustøvelser etc. 

Pris kr 1800.-  Meld deg på

Lærere: Torunn og Anne Line