Torunn Kvamme

(INNEHAVER)

Jeg er 64 år og har mer enn 20 års erfaring som yogalærer.

«Snublet» inn i min første yogatime for nærmere 30 år siden. Hadde ingen kunnskaper om yoga. Timene gjorde meg godt, både fysisk og mentalt. I løpet av yogatimene – og særlig under avspenningen falt jeg til ro på en måte jeg ikke vanligvis gjorde. Det ga mersmak. Jeg fortsatte.

En vanskelig periode i livet et par år seinere førte til at jeg oppsøkte meditasjon. Det har jeg ikke angret på. Yoga og meditasjon er for meg to sider av samme sak. De gir pusterom i hverdagen, åpner nye perspektiv, og hjelper meg å skille det vesentlige fra det ikke så vesentlige.

Min yogalærer-utdanning/bakgrunn:
Sivananda Teacher Training, klassisk yoga, Neyyar dam, India 1999 (Kerala)
Årlige yogatretreater med yogalærer og kjempeinspirator Clive Sheridan i perioden 1998-2012, div land (Thailand, Nepal, Sverige, Spania, England…)
Mindfulness Yoga and Meditation Training for Yoga Teachers, 2010-2012, Spirit Rock, California, USA
Diverse yogaworkshops og kurs for yogalærere, bl a med Donna Farhi , Sarah Powers og Chris Kummer

Meditasjons-mindfullnesserfaring:
Årlige Vipassana-retreater (meditasjonssamlinger i stillhet) av varierende varighet fra 1 uke til 2 måneder fra 1994 til dags dato. Minst en hvert år. Gode og veldrevne meditasjonssentre med dyktige lærere er Spirit Rock (USA/California), Gaia house (UK/Devon) og Beatenburg (Sveits/Interlaken). På disse senterne legges det også til rette for at folk kan praktisere sin yoga el lign (som Thai Chi eller Chi Gong)

Før jeg ble yogalærer på heltid har jeg erfaring som lærer i grunn- og videregående skole og mer enn 20 år med internasjonalt rettet arbeid i ulike organisasjoner. Jeg har også en 2-årig utdannelse som Gestalt-coach.

Torunn underviser Rolig yoga, pust og avspenning på tirsdager kl 1715, kl 1900 og torsdager kl 1715. Senioryoga rolig på tirsdager og torsdager kl 1030, Rolig formiddagsyoga torsdag kl1200 og Klassisk yoga torsdager kl 1900

Torunn kan kontaktes pr epost eller på mobil 41 56 97 63

torunn 3 comp