Torunn Kvamme

(INNEHAVER)

Jeg er 62 år og har nærmere 20 års erfaring som yogalærer.

«Snublet» mer eller mindre inn i min første yogatime for nærmere 30 år siden. Hadde ingen kunnskaper om yoga. Timene gjorde meg godt, både fysisk og mentalt. I løpet av yogatimene – og særlig under avspenningen falt jeg til ro på en måte jeg ikke vanligvis gjorde. Det ga mersmak. Jeg fortsatte.

En vanskelig periode i livet et par år seinere førte til at jeg oppsøkte meditasjon. Det har jeg ikke angret på. Yoga og meditasjon er to sider av samme sak. De gir pusterom i hverdagen, mulighet til å skifte perspektiv, og ikke minst skille hva som er viktig for meg og ikke.

Min yogalærer-utdanning/bakgrunn:
SivanandaTeacherTraining, klassisk yoga, Neyyar dam, India 1999 (Kerala)
Årlige yogatretreater med yogalærer Clive Sheridan i perioden 1998-2012, div land (Thailand, Nepal, Sverige, Spania, England…)
Mindfulness Yoga and Meditation Training for Yoga Teachers, 2010-2012, Spirit Rock, California, USA
Diverse yogaworkshops og kurs for yogalærere, bl a Donna Farhi om

Meditasjons-mindfullnesserfaring:
Årlige Vipassana-retreater (meditasjonssamlinger i stillhet) fra 1994 til dags dato. Minst en hvert år. Gode og veldrevne meditasjonssentre med dyktige lærere er Spirit Rock (USA/California), Gaia house(UK/Devon) og Beatenburg (Sveits/Interlaken).

Før jeg ble yogalærer på heltid har jeg erfaring som lærer i grunn- og videregående skole og mer enn 20 år med internasjonalt rettet arbeid i ulike organisasjoner.

Jeg kan kontaktes pr epost eller på mobil 41 56 97 63

torunn 3 comp