Torunn Kvamme

(INNEHAVER)

Jeg er 66 år og har mer enn 20 års erfaring som yogalærer.

«Snublet» inn i min første yogatime for nærmere 30 år siden. Hadde ingen kunnskaper om yoga. Timene gjorde meg godt, både fysisk og mentalt. I løpet av yogatimene – og særlig under avspenningen falt jeg til ro på en måte jeg ikke vanligvis gjorde. Det ga mersmak. Jeg fortsatte.

Et par år seinere begynte jeg med meditasjon. Det har jeg ikke angret på. Yoga og meditasjon er for meg to sider av samme sak. De gir pusterom i hverdagen, åpner nye perspektiv, og hjelper meg å skille det vesentlige fra det ikke så vesentlige.

Min yogalærer-utdanning/bakgrunn:
Sivananda Teacher Training, klassisk yoga, Neyyar dam, India 1999 (Kerala)
Årlige yogatretreater med yogalærer og inspirator Clive Sheridan 1998-2012 
Mindfulness Yoga and Meditation Training for Yoga Teachers, 2010-2012, Spirit Rock, California, USA samt diverse yogaworkshops og kurs for yogalærere

Meditasjons-mindfullnesserfaring:
Årlige Vipassana-retreater av varierende varighet fra 1 uke til 2 måneder fra 1994 til dags dato. Gode og veldrevne meditasjonssentre med dyktige lærere er Spirit Rock (USA/California), Gaia house (UK/Devon) og Beatenburg (Sveits/Interlaken). På disse senterne legges det også til rette for at folk kan praktisere yoga el lign (Thai Chi eller Chi Gong)

Jeg har også jobbet som lærer i grunn- og videregående skole og med internasjonalt rettet arbeid i ulike organisasjoner.

Mine kurs er for tiden Rolig yoga, pust og avspenning på tirsdager kl 1715 og kl 1900. Senioryoga rolig på tirsdager og torsdager kl 1030, Rolig formiddagsyoga tirsdager kl 1200 og Klassisk yoga torsdager kl 1900

Jeg kan kontaktes pr epost eller på mobil 41 56 97 63