Utstyr i studioet

Varme under parketten

Vi har gulvvarme under eikeparketten, noe som betyr at du aldri fryser, selv når du ligger stille på gulvet. Dette hjelper deg til en bedre og dypere avspenning og hvile. Gulvvarmen bidrar også til å gi rommet en behagelig temperatur hele veien fra gulvet og opp til taket. De fleste yoga- og (trenings)rom er kalde i gulvområdet og varmere oppover mot taket, noe som gir en mindre stabil følelse av varme.

Utstyr i vårt studio

Ny hos oss? Dersom du ikke har vært hos Raus yoga før kan det være greit å vite at vi har yogamatter, puter, pledd, klosser etc i vårt studio. Du trenger bare å ha med/på deg ledige klær. Dersom du ønsker å ta med egen yogamatte og evt pledd eller annet utstyr er du selvfølgelig velkommen til det. Det kan også være lurt å sette seg inn i våre vilkår og betingelser

Egen matte

Dersom du trener en dynamisk yogaform anbefaler vi at du bruker egen matte. Dette er primært fordi du vil ha nytte av «å bli kjent med» din egen matte, men også fordi dynamiske yogaformer gjør at du svetter mer på matta enn i klassisk og rolig yoga. Med din egen matte trenger du ikke rengjøre matta du har brukt etter hver yogaklasse.

Ønsker du å praktisere hjemme i tillegg til timene hos oss er det også en fordel ha en egen matte. Spør gjerne læreren om råd hvis du er usikker på hva slags matte du burde kjøpe.

 

 

IMG_2515b1IMG_930720141127_212911IMG_2498b4