Senioryoga, aktiv

Dette er et kurs for deg som ønsker å øke bevegeligheten i små og store ledd og bli både mykere og litt sterkere i kroppen. Gjennom en blanding av rolige og mer aktive øvelser jobber vi med både fleksibilitet, styrke og balanse.

Alle øvelsene tilpasses dine forutsetninger og ønsker. Vi trener på å ha bevisst kontakt med pusten og vi gjør enkle pusteøvelser som både roer og tilfører energi. Hver time avsluttes med en avspenning.

Selv om kurset kalles senioryoga er det ikke nødvendig å være «senior» for å være med. Har du tid på dagen og/eller trenger du tilrettelagt undervisning f eks pga sykdom eller skade kan dette være et riktig tilbud for deg akkurat nå.

Du er velkommen både med og uten tidligere yogaerfaring.

Digitale prøvetimer uke 14 (29/3-4/4)

Du kan få tilgang til våre yogaklassevideoer hele uke 14 slik at du kan prøve om dette er noe du har lyst til å bli med på videre. Send oss en epost så ordner vi det.

Våren 2020 (14/4-20/6)

Senioryoga aktiv med Anne Line og
Senioryoga rolig med Torunn

Du får tilgang til en ukentlig klasse i både Senioryoga aktiv og Senioryoga rolig. Klassene blir liggende tilgjengelig så du kan gjøre dem når det passer deg. I tillegg vil du også få noen videoer av type stolyoga, restorativ/hvilende yoga, kroppsskanns, avspenninger, gode pustøvelser etc. 

Pris kr 1800.-  Meld deg på

Lærere: Torunn og Anne Line

Staying flexible