Rolig yoga, pust og avspenning

Kurset passer for deg som ikke har gjort yoga før OG for deg som har gjort yoga og som ønsker å fordype deg i en rolig yogapraksis med vekt på mindfulness, pust og hvile. De fleste øvelsene gjøres liggende eller sittende og tilpasses dine forutsetninger. Hver time avsluttes med en dyp avspenning.

Hvis du gjør yoga regelmessig (minst en gang i uka) vil du merke at kroppen blir mykere, sterkere og også mer balansert. På kurset lærer du øvelser som kan gjøres i en pause på jobben og hjemme. Øvelser som «smører» leddene og åpner og tøyer stive og stramme områder i kroppen. Dette er også øvelser som gir energi og «lader batteriene» når du har bruk for det.

Vi jobber mye med å utvikle fleksibiliteten i problemområder som hofter, rygg, skuldre og nakke. Og med å utvikle en oppmerksom, dyp og rolig pust som du alltid kan hente fram og bruke for å redusere stress, bekymringer eller uro.

Digitale prøvetimer uke 14 (29/3-4/4)

Du kan få tilgang til våre yogaklassevideoer hele uke 14 slik at du kan prøve om dette er noe du har lyst til å bli med på videre. Send oss en epost så ordner vi det.

Våren 2020 (14/4-20/6)

Rolig yoga, pust og avspenning med Torunn 

Du får tilgang til en ukentlig klasse i Rolig yoga, pust og avspenning. Klassene blir liggende tilgjengelig fram til 20 juni så du kan gjøre dem mange ganger og når det passer deg. I tillegg vil du også motta videoer av type «yoga for deg med hjemmekontor», restorativ/hvilende yoga, kroppsskanns, avspenninger, gode pustøvelser etc. 

Pris kr 1800.-  Meld deg på

Lærer: Torunn

IMG_8444b