Helgekurs i rolig yoga, pust og mindfulness meditasjon

Yoga og meditasjon kan gi viktige innsikter i eget sinn, redusere mengden av bekymringer, bidra til bedre søvn og styrke immunforsvaret for å nevne noe. Er det mulig? Les om mindfulness meditasjon og forskning her, kom på kurs og gjør dine egne erfaringer!

På dette helgekurset gjør vi rolig og enkel yoga samtidig som vi trener på å være tilstede i kropp og pust med en åpen, vennlig og nysgjerrig holdning. Vi kan kalle det «mindful yoga». Pusteøvelsene og de enkle, rolige yogaøvelsene  bidrar til å løse opp i stive områder samtidig som de styrker og balanserer kropp – og sinn.

Vi trener på sittende og liggende meditasjon med kroppen i ro. Det blir også tid til flere dype avspenninger. Vi utforsker og samtaler om hvordan vi kan redusere stress og anspenthet med mindful yoga, meditasjon og avspenning.

På lørdag spiser vi en god vegetarlunsj sammen. Den er inkludert i kursprisen.

Vekslingen mellom fysiske øvelser, pusteøvelser, meditasjon og hvile gir deg både energi og ro. Dette er ikke et kurs du blir utslitt av og du trenger ikke tidligere erfaring med yoga eller meditasjon, men har du det er det bare bra!

høst 2021

Fredag 26 nov kl 17-20 og
lørdag 27 nov  kl 11-16  Pris kr 1600.-  (Lunsj inkl)   Meld deg på

Lærer: Torunn

Megmedbolle

Flere tar dette kurset om igjen med jevne mellomrom for å «lade batteriene»,»få mer innsikt og erfaring med meditasjon»,»trene på å møte meg selv på en åpen og aksepterende måte» for å sitere noen av kursdeltakerne