Klassisk massasje / helhetsmassasje

Elisabeth tilbyr en klassisk, rolig, helhetsmassasje som inkluderer hele kroppen.

Massasjen er både dyp og samtidig behagelig. Dybden i massasjen gjør at sirkulasjonen i kroppen øker og opplevelsen av velvære reduserer muskelspenninger og stress.

På kjemispråket kan vi si at nivået på stresshormonet kortisol synker, mens nivået på velvære-relaterte kjemiske forbindelser som dopamin og serotonin styrkes.

I sum får dette energien til å flyte bedre samtidig som kroppens egen evne til å justere og helbrede eventuell ubalanse styrkes.

I mange tilfeller vil også søvnkvaliteten bedres etter en massasje.

Massasjen kalles helhets-massasje fordi den tar utgangspunkt i at vi er hele mennesker og at kropp og sinn henger sammen og utgjør en helhet. Respekten for denne helheten er utgangspunktet for massasjen.

Det brukes en duftnøytral mandelolje som trekker godt inn i huden. Utenom det området som masseres dekkes kroppen med laken og varmende pledd.

Elisabeth har en toårig utdanning i massasje og kroppsterapi  fra Verksted for Helhetsmassasje. I tillegg jobber hun som coach og mindfulness instruktør.

Pris kr 800.- for 55 min

For avtale om dag og tid ring 97 57 26 52
eller send en epost til elisabeth@balansecoaching.no

Et godt Tips!

Gi en massasje i gave, eller ønsk deg en! Vi sender deg gjerne et enkelt gavekort du kan bruke. Ta kontakt for nærmere avtale om dette