Klassisk massasje / helhetsmassasje

Det er ikke mulig å få massasje for tiden pga Koronaviruset og myndighetenes anbefalinger.

Vi håper dette ikke varer alt for lenge og ønsker deg velkommen tilbake når vi åpner igjen.

For avtale om dag og tid ring 97 57 26 52
eller send en epost til elisabeth@balansecoaching.no

Elisabeth tilbyr en klassisk, rolig, helhetsmassasje som inkluderer hele kroppen.

Massasjen er både dyp og samtidig behagelig. Dybden i massasjen gjør at sirkulasjonen i kroppen øker og opplevelsen av velvære reduserer muskelspenninger og stress.

På kjemispråket kan vi si at nivået på stresshormonet kortisol synker, mens nivået på velvære-relaterte kjemiske forbindelser som dopamin og serotonin styrkes.

I sum får dette energien til å flyte bedre samtidig som kroppens egen evne til å justere og helbrede eventuell ubalanse styrkes.

I mange tilfeller vil også søvnkvaliteten bedres etter en massasje.

Massasjen kalles helhets-massasje fordi den tar utgangspunkt i at vi er hele mennesker og at kropp og sinn henger sammen og utgjør en helhet. Respekten for denne helheten er utgangspunktet for massasjen.

Det brukes en duftnøytral mandelolje som trekker godt inn i huden. Utenom det området som masseres dekkes kroppen med laken og varmende pledd.

Elisabeth har en toårig utdanning i massasje og kroppsterapi  fra Verksted for Helhetsmassasje. I tillegg jobber hun som coach og mindfulness instruktør.

Pris —– 

Ingen massasje er mulig for tiden, men du kan få kontakt med Elisabeth ved å send en epost til elisabeth@balansecoaching.no  

 

Et godt Tips!

Gi en massasje i gave, eller ønsk deg en! Vi sender deg gjerne et enkelt gavekort du kan bruke. Ta kontakt for nærmere avtale om dette