Rolig yoga flyt og yin-yoga

Kurset passer for deg som ønsker en rolig yogapraksis med grundig forklaring og veiledning til øvelsene. Kurset vil bli variere mellom rolig yoga flyt og yinyoga. Nybegynnere er særlig velkomne, men kurset passer utmerket også for deg med yoga-erfaring fra tidligere. Med utgangspunkt i den klassiske yogaen jobber vi med å øke både fleksibilitet, styrke og balanse. 

Når vi jobber i rolig yoga flyt vil det bli lagt særlig vekt på styrking av kjernemuskulatur «core», noe som er viktig for god rygghelse. Vi  bruker rolig bevegelse og pusten for å komme inn i og gjennom de ulike øvelsene. 

Yinyoga er en rolig yogaform hvor vi ved hjelp av pusten og kroppens egen tyngde tøyer og strekker dypereliggende muskler og bindevev. Dette er strukturer vi ikke får så lett kontakt med gjennom annen, mer aktiv trening eller yoga. 

Variert musikk vil også bringe energi og inspirasjon inn i timen. Yoga vil gjære deg både sterkere og smidigere, men kanskje enda viktigere er at du lærer å vende oppmerksomheten innover og lytte til kroppen og hodets signaler. Komme mer i kontakt med den du er.

Alle timer avsluttes med dyp avspenning. 

VÅR 2024

Rolig yoga flyt/Vinyasa, torsdager kl 1715-1845
10 uker (4/4-13/6) kr 2900.-  Meld deg på

Høsten 2024

Rolig yoga flyt og yinyoga, torsdager kl 1715-1845
8 uker (22/8-17/10) kr 2440.-  Meld deg på
17 uker (22/8-19/12) kr 4950.-  Meld deg på

Lærer: Helena

Melder du det på kurs etter kursstart blir kursavgiften avkortet i forhold til hvor mange uker/timer du har gått glipp av. Hvis et kurs er fulltegnet kan du sette deg på venteliste ved å sende oss en epost