Anne-Line Øybø

Motto: «Yoga is for everybody and every body.»

Mitt møte med yoga skjedde i 2011. Yoga-stilen som tok meg med storm var Iyengars metode. Jeg ble fascinert med èn gang. Følelsen av å åpne opp i brystet, få pusten på stell og få styrket og tøyd kroppen på en bevisst og trygg måte, ga meg en opplevelse jeg aldri vil glemme.

Et år seinere ble jeg invitert med på et 12 måneders fordypningskurs hos min lærer Anna Miller og siden da har yoga vært viktig for meg både i hverdagen og i feriene.

De siste årene har jeg reist regelmessig til India for å utvikle min yoga- og meditasjonspraksis og i 2016 tok jeg Sivananda Teacher Training i Kerala.

Jeg liker å dele mine yoga-erfaringer med familie og venner, mennesker jeg møter på min vei og ikke minst, mine elever. Min undervisning er inspirert av Iyengars metode og jeg legger vekt på at øvelsene gjøres på en trygg måte. Vi bruker hjelpemidler som klosser, puter og belter når det er nyttig for å sikre dette.

Jeg har nærmere 20 års pedagogisk erfaring med treningsveiledning for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Unge og eldre, spreke og mindre spreke. Jeg er også Sosialantropolog fra UiO og gjorde feltarbeid blant innvandrere.

Mine kurs er for tiden Senioryoga aktiv på mandag kl 1030 og Senioryoga aktiv onsdag kl 10130.

I tillegg til å undervise hos Raus Yoga har jeg undervist yoga ved Den Norske Opera siden 2013 og jeg driver også yopi.yoga som er mitt  eget lille yogastudio på Jar. Jeg kan kontaktes på telefon 90 67 73 18

IMG_8468b1