Yoga for gravide

Ønsker du å være godt forberedt til fødselen? Vi tilbyr et yoga og fødselsforberedende kurs som vil gå over 4 søndager vinteren 2018. Det spiller ingen rolle om du er tidlig eller langt på vei. Det er også mulig å bli med på kurset underveis, dvs fra gang 2 eller 3. Prisen blir da redusert i forhold til gangen du har mistet.

Kurset kombinerer fødselsforberedende samtaler med rolig yoga og avspenning. Alt for å hjelpe deg å forberede deg på fødselen og de første ukene etterpå. Øvelsene du lærer kan enkelt gjøres hjemme på egen hånd når det passer for deg.

Vi fokuserer på pusteteknikk, naturlig smertelindring og på å avmystifisere fødselsforløpet. Yogaøvelsene du lærer bidrar til å styrke og beskytte kroppen både gjennom svangerskapet og i tiden etterpå.

For å skape ro og rom for åpenhet om tanker rundt graviditeten, fødselen og alt som kommer etter barnet er kommet er det er begrenset antall plasser på kurset.

Vinter 2018

Søndagene (7 jan), 21 jan, 11 feb, og 4 mars. Alle dager kl 10-12.
Pris for 3 søndager er kr 1100.-  Meld deg på

Det er også mulig å bli med på kurset underveis, dvs fra gang 2 eller 3. Prisen blir da redusert i forhold til gangen du har mistet. Ta kontakt hvis du har spørsmål

Lærer: Siri

Siri jobber til daglig som lege, men er spesielt interessert i den normale fødselen og hvordan det nye livet påvirker omgivelsene rundt seg. Hun har selv en datter og har kjent på viktigheten av nettverk og støtte i tiden før og etter fødselen.

Siri er utdannet yogalærer fra India og har gått på kurs i doulastøtte gjennom Norsk Doulaforening.