Helgekurs i rolig yoga, pust og meditasjon

Rolig yoga, enkel pusteøvelser og meditasjon kan være gode verktøy for å redusere mengden av bekymringer, bidra til bedre søvn og balansere kropp og sinn for å nevne noe. 

På dette helgekurset gjør vi rolig og enkel yoga samtidig som vi trener på å være tilstede i kropp og pust med en åpen, vennlig og nysgjerrig holdning. Vi kan kalle det «mindful yoga». Pusteøvelsene og de enkle, rolige yoga-øvelsene  bidrar til å løse opp i stive områder samtidig som de også styrker og balanserer.

Vi trener på sittende og liggende meditasjon med kroppen i ro. Det blir også flere dype avspenninger. Vi utforsker og samtaler om hvordan vi kan redusere stress og anspenthet med enkle yogaøvelser, meditasjon, pust og avspenning.

På lørdag spiser vi en god vegetarlunsj sammen. Den er inkludert i kursprisen.

Vekslingen mellom fysiske øvelser, pusteøvelser, meditasjon og hvile gir deg både energi og ro. Dette er ikke et kurs du blir utslitt av og du trenger ikke tidligere erfaring med yoga eller meditasjon, men har du det er det bare bra!

Høst 2023

Nytt helgekurs planlegges til høsten. Dato kommer etter hvert.

Vinter 2023

Fredag 27 jan kl 17-20 og lørdag 28 nov  kl 11-16 
Pris kr 1600.- (Lunsj inkl)   Fulltegnet

Lærer: Torunn

Det er mulig å sette seg på venteliste. Bare send en epost

Megmedbolle

Flere tar dette kurset om igjen med jevne mellomrom for å «lade batteriene»,»få mer innsikt og erfaring med meditasjon»,»trene på å møte meg selv på en åpen og aksepterende måte» for å sitere noen av kursdeltakerne