Helgekurs i rolig yoga, pust og meditasjon, 2 og 3 nov

Sliter du med stress og savner overskudd i hverdagen? Sitter pusten høyt i brystkassa? Bli med på rolig yoga som åpner, styrker og balanserer. Finn tilbake til kroppen og pusten. Reduser stress og anspenthet med meditasjon og avspenning. På dette helgekurset utforsker vi en del grunnleggende stillinger  og pusteøvelser. Spesielt ser vi på hvordan yoga, pust og oppmerksomhet kan forebygge og redusere stress og uro.

Vi øver oss også på grunnleggende Mindfulness meditasjon. Dyp avspenning avslutter hver økt. Ca midtveis i kurset (og inkludert i prisen) spiser vi en god (vegetar)lunsj sammen.

Vekslingen mellom fysiske øvelser, pusteøvelser og hvile gir deg både energi og ro. Dette er ikke et kurs du blir utslitt av og du trenger ikke tidligere erfaring med yoga, men har du det er det bare bra!

Høst 2018

Fredag 2 nov kl 17-20 og
lørdag 3 nov  kl 10-16  Pris kr 1600.-  Meld deg på

Lærer: Torunn

Megmedbolle

Flere tar dette kurset om igjen med jevne mellomrom for å «lade batteriene»,»få mer innsikt og erfaring med meditasjon»,»trene på å møte meg selv på en åpen og aksepterende måte» for å sitere noen av kursdeltakerne