Digital Yoga hos Raus Yoga

Siden vi for tiden ikke kan holde yogaundervisning for grupper i yogahuset vårt her på Østerås tilbyr Raus Yoga nå yogaklasser «online». Dette betyr at du kan gjøre yoga hjemme hos deg selv når det måtte passe deg best og du kan gjøre de ulike klassene flere ganger hvis du ønsker det. Du kan til og med invitere med deg andre i husstanden til å gjøre yoga 🙂

I første omgang gjelder dette til slutten av juni.

Vi bruker Raus Yogas Facebookside som plattform. Der har vi opprettet lukkede grupper med samme navn som «pakkene» nedenfor. Hvis du ikke er på Facebook får du yogaklassene tilsendt pr epost. Du kan bruke mobiltelefon, nettbrett, pc/mac eller (smart-)tv for å se/gjøre klassene.

For at du skal få litt ekstra i disse krevende tider, har vi valgt å gruppere våre kurs i følgende «pakker»:

A. Yogaklasser med Trude og Tobias. Kr 1990.- Meld deg på 

Består av ukentlige klasser i Yinyoga, Rolig, dynamisk yoga, Dynamisk yoga og Ashtanga Vinyasa. Noen klasser vil bli undervist «on time» på en interaktiv plattform, nærmere info om det vil bli gitt etter hvert.

B. Senioryoga med Raus Yoga. Kr 1800.-  Meld deg på

Består av ukentlige klasser både Senioryoga Aktiv med Anne-Line og Senioryoga Rolig med Torunn. Vil i tillegg inkludere videoer med Stolyoga, rene avspenninger og pustøvelser mm.

C. Rolig yoga, pust og avspenning. Kr 1800.- Meld deg på

Vil i tillegg til ukentlige klasser i Rolig yoga, pust og avspenning inkludere videoer med «hjemmekontoryoga», lydfiler med rene avspenninger, noen guidede meditasjoner, enkelte temaklasser som «skuldre og nakke», «tvister som løsner stivhet» og «kjernekraft» mm.

D. Morgenyoga med Anne-Line og
Klassisk yoga med Torunn. Kr 1800.-
Meld deg på

Vil i tillegg til ukentlige klasser i Morgenyoga og Klassisk yoga inkludere videoer med «hjemmekontoryoga», rene avspenninger, enkelte temaklasser som «skuldre og nakke», «tvister som løsner stivhet» og «kjernekraft» mm.

Har du spørsmål? Send oss en epost eller ring 41 56 97 64.
Ønsker du mer informasjon om ulike kurs, gå til «Kurs-innhold» og finn det aktuelle kurset, eller klikk i teksten over.